Царинско посредување

Царинско посредување

Нашата усогласена услуга за високо ефикасно царинско посредување и царинење е дизајнирана да ја намали сложеноста на царинската постапка. Обработката на царинските податоци, за вашите пратки и стоки, ќе се врши целосно и со посебно внимание.