Пристанишни активности

Пристанишни активности

Пристанишните операции што ги нуди World Transport Overseas вклучуваат: вклучуваат: царинско посредување, ракување и враќање на контејнери, со можност за сместување, сортирање и дистрибуција на пратки од пристаништата кои ги покриваме: Констанца, Варна, Бургас, Риека, Бар и Копер.

Претоварот е погоден за сите видови контејнери и стоки. Овој тип на услуга ќе ви заштеди трошоци и ќе ви помогне да транспортирате стока со тежина поголема од дозволената норма без проблеми од точка до точка по ваше барање.

За повеќе детали не двоумете се да не контактирате.